Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ:«Eμείς σας εμπιστευόμαστε και δεν σας κρύβουμε ότι περιμένουμε πολλά».


Συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο είχε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στο πλαίσιο της περιοδείας του στο Νομό Κορίνθου.
Ο κ. Μεϊμαράκης επεσήμανε στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη πως θέλησε να τον επισκεφθεί για να του ζητήσει την ευλογία του και για να εκπέμψει το μήνυμα της ευχαριστίας προς την Εκκλησία σε αυτές τις κρίσιμες και δύσκολες ώρες που περνάει ο τόπος. «Θέλω να αναδείξω το έργο της Εκκλησίας, την προσπάθεια που κάνετε ώστε να υπάρχει κοινωνική συνοχή, αγάπη και χριστιανική αδερφοσύνη, όπως κηρύσσεται από εσάς τους Ιερωμένους» τόνισε ο κ. Μειμαράκης.
Ο Πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε με θερμά λόγια στο κοινωνικό έργο της Εκκλησίας και ιδιαίτερα στη δράση της Μητρόπολης Κορίνθου, Σικιώνος, Ζεμενού, Ταρσού και Πολυφέγγους, αλλά και για το ενδιαφέρον του Μητροπολίτη Διονύσιου «για όλους τους πολίτες, οι οποίοι - πέρα και πάνω από κόμματα και ιδεολογίες - είναι οι άνθρωποι για τους οποίους πρέπει να παλέψουμε» όπως είπε.
Από την πλευρά του ο κ. Διονύσιος τόνισε πως γνωρίζει πως ο Πρόεδρος της ΝΔ αγαπά και την περιοχή και τους ανθρώπους της επισημαίνοντας πως «εμείς σας εμπιστευόμαστε και δεν σας κρύβουμε ότι περιμένουμε πολλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com