Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Προπηλακίστηκαν εφοριακοί που πήγαν για έλεγχο σε καφενείο !...


Νέο περιστατικό προπηλακισμού σε βάρος εφοριακών, αλλά και κατά ενός αστυνομικού που τους συνόδευε, σημειώθηκε στην κεντρική πλατεία των Γαργαλιάνων, όταν το κλιμάκιο επιχείρησε να κάνει έλεγχο στον ιδιοκτήτη ενός καφενείου.

Οι τρεις εφοριακοί βρέθηκαν αντιμέτωποι με έναν 64χρονο θαμώνα, ο οποίος ενοχλήθηκε ιδιαίτερα από την παρουσία τους, ενώ όχι μόνο δεν δίστασε να τους εξυβρίσει χυδαία, αλλά κινήθηκε και απειλητικά προς το μέρος τους.
Όταν μάλιστα προσπάθησε να παρέμβει ο αστυνομικός που συνόδευε το κλιμάκιο, ο… θερμόαιμος θαμώνας, αφού διαπληκτίστηκε σε έντονο ύφος μαζί του, τον χτύπησε!
Ο αστυνομικός κάλεσε έτσι ενισχύσεις από το τοπικό αστυνομικό τμήμα, άνδρες του οποίου έφτασαν αμέσως στο καφενείο και πέρασαν χειροπέδες στον 64χρονο.
Ο τελευταίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κυπαρισσίας με κατηγορίες για παρεμπόδιση ελέγχου, αντίσταση και πρόκληση απλής σωματικής βλάβης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com