Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Παραίτηση στην ΠΟΕΣ… με αιχμές !...


Μία ακόμα παραίτηση μέλους του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Σ. υποβλήθηκε το Σάββατο, δείχνοντας για ακόμη μια φορά την κατάσταση που επικρατεί στην παραπαίουσα Ομοσπονδία.
Την παραίτηση υπέβαλλε ο Αντιπρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μακεδονίας Αθανάσιος Σαρρής στέλνοντας επιστολή και εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή του την απόφαση.
Η επιστολή με ήπιο μεν ύφος αλλά με πολλές αιχμές που καταδεικνύουν ακριβώς το τι συμβαίνει στην ΠΟΕΣ και τις ευθύνες όλων αυτών που την οδήγησαν σε αυτή της την εικόνα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ:
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ
Ενάμιση χρόνο μετά την ίδρυση της Π.Ο.Ε.Σ. και την εκλογή μου ως μέλος του Δ.Σ. της και έχοντας εξαντλήσει κάθε περιθώριο ανθρώπινης υπομονής, σας υποβάλλω την παραίτηση μου.
Η Π.Ο.Ε.Σ. σύμφωνα με το καταστατικό της φτιάχτηκε για να ενώσει τους στρατιωτικούς και να τους βοηθήσει στην προώθηση και επίλυση των προβλημάτων τους. Στην πραγματικότητα ΠΟΤΕ δεν το έκανε αυτό. Δεν προώθησε ΚΑΝΕΝΑ και δεν επίλυσε ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα μας. Η Π.Ο.Ε.Σ. φτιάχτηκε μόνο για να αποκτήσει ο πρόεδρος της έναν τίτλο και με αυτόν να προχωρήσει τις προσωπικές του φιλοδοξίες και να αποκτήσει θέσεις, αξιώματα και αυτοπροβολή.
Στην Π.Ο.Ε.Σ. από την πρώτη μέρα της ίδρυσης της και μέχρι σήμερα, καταπατήθηκε αυθαίρετα σχεδόν το σύνολο του καταστατικού της. Από τις αρχαιρεσίες, τα Διοικητικά Συμβούλια, τα Γενικά Συμβούλια, μέχρι τις εμπορικές συμφωνίες που έκανε με εταιρίες και τις αποφάσεις που έλαβε, ελάχιστα τηρήθηκαν τα από το Πρωτοδικείο ορισθέντα στο καταστατικό.
Αρνούμαι λοιπόν να συνεχίσω να είμαι πλέον μέλος ενός «θιάσου» χειροκροτητών του προέδρου. Αρνούμαι να συνεχίσω να υπάρχω σε ένα Δ.Σ. μιας Ομοσπονδίας που ο ρόλος του είναι για να συμπληρώνεται ο αριθμός των 15 απλά μελών. Αρνούμαι, όλοι να γνωρίζουμε, πολλοί να δημοσιοποιούμε την αντίθεση μας και να παραμένουν στηρίζοντας μια κατ’όνομα…Ομοσπονδία.
Εγώ αποχωρώ εδώ. Ας συνεχίσει όποιος αντέχει και μπορεί. Παρακαλώ να κάνετε δεκτή την παραίτηση μου.
Αθανάσιος Σαρρής
















































http://espekm.gr/home/?p=9511

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com