Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

ΕΚΤΑΚΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ «επίσκεψη του Α/ΓΕΣ» στη Ρόδο!!!


Μη προγραμματισμένη αλλά και ξαφνική ήταν η (επίσκεψη του Αρχηγού ) του ΓΕΣ Αντιστράτηγου Βασίλη Τελλίδη στο νησί των Ιπποτών τη Ρόδο!
Δεν υπήρχε καμιά προγραμματισμένη ενέργεια ούτε κάποια επιθεώρηση των Μονάδων που σημειωτέον έλαβαν μέρος στην κατάσβεση της Μεγάλης φωτιάς στο νησί!
Η ευκαιρία δόθηκε στον Αρχηγό με την αντικατάσταση του Μεταγωγικού Ελικοπτέρου που εδρεύει στο νησί της Αεροπορίας Στρατού που λόγω συμπληρώσεως ωρών πτήσεως έπρεπε να αντικατασταθεί!

Δεν τον χωρά φαίνεται το γραφείο τον Τεθωρακισμένο και άρπαξε την ευκαιρία να επισκεφτεί την 95 ΑΔΤΕ …
Αλλά μόνο δεν τυχαία δεν πρέπει να ήταν η επίσκεψη αφού ο Αρχηγός ζήτησε πλήρη ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στο νησί και στα μικρονήσια της Περιοχής!

Το ότι ζήτησε πλήρη ενημέρωση απο τον Καταδρομέα Μέραρχο της 95 ΑΔΤΕ!!(φώτο) και τους Επιτελείς σε μια τυπική επίσκεψη και αυτό τυχαίο;
Ιδιαίτερα στάθηκε στο θέμα της Ασφάλειας του προσωπικού ο Αρχηγός και ζήτησε από τους Διοικητές το προσωπικό να είναι σε συνεχή επαγρύπνηση…



http://espekm.gr/home/?p=9482

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com