Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015

ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ !! Καταγγελία «βόμβα» από τους Στρατιωτικούς ...


Μια καταγγελία «βόμβα» κάνει η ΕΣΠΕΘ που φέρνει στο φως την απόγνωση των Στελεχών της παραμεθορίου που και αναδρομικά δεν πήραν και αυξημένα έξοδα έχουν και όπως ενημέρωσαν την Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας τους 2 τελευταίους μήνες δεν έχουν πάρει το « επίδομα παραμεθορίου» (4 Ημέρες Εκτός Έδρας/μήνα).
Όπως είναι προφανές ακόμα και τα λιγοστά αυτά χρήματα είχαν μπει στον προϋπολογισμό των οικογενειών των Στρατιωτικών που μετράνε πια όχι μόνο το τελευταίο ευρώ αλλά και τα λεπτά για να επιβιώσουν και έτσι η καθυστέρηση καταβολής του παραπάνω επιδόματος, όπως σημειώνουν οι Θεσσαλοί, δημιουργεί οικονομικά προβλήματα στα στελέχη και τους βγάζει εκτός προγραμματισμού στην κάλυψη σημαντικών αναγκών.
Όπως μάλιστα θυμίζει η ΕΣΠΕΘ σε ενημερωτικό της «την 12 Φεβ 2015, διαβάσαμε στην επίσημη σελίδα του ΥΠΕΘΑ ότι υπογράφτηκε από την πολιτική ηγεσία η ένταξη στο μισθολόγιο του επιδόματος παραμεθόριου (4 ΗΕΕ).
Μέχρι και σήμερα δεν έχει δημοσιευθεί απόφαση ή δεν έχει νομοθετηθεί το παραπάνω επίδομα ώστε αυτό να δίνεται στο μισθολόγιο των στελεχών των ΕΔ». Τα ερωτήματα λοιπόν που τίθεται αυτονόητα και τα οποία προβάλλουν και οι Στρατιωτικοί είναι: «Σε ποιους λόγους οφείλεται η καθυστέρηση καταβολής των 4 ΗΕΕ όταν, μέχρι σήμερα, δεν έχουν ενταχθεί αυτές οι ημέρες στο μισθολόγιο;
Θα συνεχιστεί η καταβολή των παραπάνω 4 ΗΕΕ ή θα διακοπεί ελλείψει κονδυλίων, όπως συνέβη δηλαδή και το 2012; Πότε θα δημοσιευθεί ή νομοθετηθεί η απόφαση ή οποιουδήποτε σχετικό έγγραφο που εντάσσει το παραπάνω επίδομα στο μισθολόγιο;». http://espekm.gr/home/?p=9364

Κ.Α. – paraskhnio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr