Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Εύποροι Σύριοι πρόσφυγες παραμένουν στην Κάλυμνο για ολιγοήμερες διακοπές!!!


Ο μικρός αριθμός Σύριων προσφύγων που έφυγαν σήμερα από την Κάλυμνο με το «ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» αναδεικνύει μία άλλη πτυχή του θέματος με τους μετανάστες.
Ενώ σύμφωνα με τους πλέον μέτριους υπολογισμούς έχουν ταυτοποιηθεί περισσότεροι από 250 Σύριοι πρόσφυγες τις τελευταίες ημέρες, σήμερα αναχώρησαν για τον Πειραιά με το «ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» μόνο 79 άτομα.
Αξιόπιστες πηγές αναφέρουν, ότι αρκετοί εύποροι Σύριοι με τις οικογένειες τους ,ενώ έχουν ταυτοποιηθεί και έχουν στα χέρια τους το σημείωμα για να συνεχίσουν ελεύθερα προς Αθήνα, αυτοί παραμένουν στην Κάλυμνο για ολιγοήμερες διακοπές διαμένοντας σε τουριστικά καταλύματα τόσο στην Πόθια όσο και σε άλλες περιοχές του νησιού.
Μιλώντας στο kalymnos-news Σύριοι πρόσφυγες, μας εξήγησαν ότι τους αρέσει η Κάλυμνος και πριν συνεχίσουν το ταξίδι τους για τον τελικό προορισμό τους που είναι κράτη-μέλη της ΕΕ στην κεντρική και βόρεια Ευρώπη, κάνουν ένα μικρό διάλλειμα ξεκούρασης, μετά την ταλαιπωρία που είχαν υποστεί όλα το προηγούμενο διάστημα, μέχρι να φτάσουν στην Ελλάδα.
Στην κατηγορία αυτοί ανήκουν εύποροι Σύριοι προσφύγες με οικογένειες με παιδιά και νέοι άνδρες, με ελάχιστους να ξεπερνούν τα 40 χρόνια.













































































http://kalymnos-news.gr/%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%AC/item/3853-%CE%B5%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CF%86%CF%85%CE%B3%CE%B5%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CF%85%CE%BC%CE%BD%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%B3%CE%BF%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%AD%CF%82

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com