Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΒΙΝΤΕΟ-Οι "μετανάστες" έχουν κάνει κατάληψη και διώχνουν τους μόνιμους κατοίκους ...


Η κατάσταση είναι απελπιστική...

Όπου κι στρέψει κανείς το βλέμμα του θα δει τους δύστυχους αυτούς ανθρώπους να κοιμούνται καταγής, στα πεζοδρόμια, στις πλατείες, στους δρόμους, στο λιμάνι της πόλης.
Οι πιο πολλοί από αυτούς, έχουν πάρει στα χέρια τους το πολυπόθητο «χαρτί ελευθερίας» αλλά δυστυχώς δεν έχουν εισιτήρια για να μπουν στο πλοίο της γραμμής και να ταξιδέψουν προς τον Πειραιά.
Ο αριθμός των μεταναστών που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη Λέσβο ξεπερνά τις 13.000 και όπως δείχνουν όλα τα πράγματα, το κύμα εισροής των μεταναστών από την Τουρκία, συνεχώς θα αυξάνεται δραματικά, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Η κάμερα του LesvosNews.gr, κατέγραψε εικόνες συγκλονιστικές, από διάφορα σημεία της Μυτιλήνης.























http://www.makeleio.gr/?p=422248

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com