Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ...


Για ακόμη μια φορά, Σώματα Ασφαλείας και Ένοπλες Δυνάμεις θα ενώσουμε τις φωνές μας διεκδικόντας τα δίκαια των κλάδων μας.
Έτσι μετά την Ένωση Στρατιωτικών Κεντρικής Μακεδονίας, συμμετοχή στην δυγκέντρωση διαμαρτυρίας της Θεσσαλονίκης στις 4ης Σεπτέμβρη, έρχονται να δηλώσουν “ΠΑΡΩΝ” στον αγώνα, στρατιωτικοί ε.ε και ε.α και από άλλες περιοχές.
Οι Απόστρατοι της Λάρισας λοιπόν και η ΕΣΠΕΘ αφουγκραζόμενοι και αντιλαμβανόμενοι τις σοβαρές επιπτώσεις που πρόκειται να επιφέρει το 3ο μνημόνιο στην αξιοπρέπεια των ιδίων και των οικογενειών τους προετοιμάζονται για …πόλεμο για να διατηρήσουν την ειρήνη…
Το ΔΣ της ΕΑΑΣ αποφάσισε τη συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της 4ης Σεπτεμβρίου 2015 στη Θεσσαλονίκη, ημέρα Παρασκευή. Το Παράρτημα Λάρισας της ΕΑΑΣ θα συμμετάσχει στην εν λόγω διαμαρτυρία.
Τέλος και η Ε.Σ.ΠΕ.Θ. δήλωσε πως θα συμμετάσχει στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Θεσσαλονίκης.
jim


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com