Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2015

«Καμπανάκι» για τις πολύδυμες κυήσεις ...


Έκκληση στην πολιτεία να προβλέψει για την άδεια ανατροφής των Στρατιωτικών στις περιπτώσεις πολύδυμων κυήσεων απευθύνει Στέλεχος μέσα απο την ιστοσελίδα της ΕΣΠΕΚΜ.
Όπως μάλιστα σημειώνει «όπως πολύ σωστά με την Υπουργ Αποφ/ ΦΕΚ 1139 τ. Β΄3-6-2011 προβλέφτηκε η άδεια ανατροφής τέκνων να δίδεται στον άλλον γονέα εφόσον δεν κάνει χρήση η μητέρα, δεν προβλέφτηκε η περίπτωση της πολύδυμης κύησης.
Όπως μπορεί να γνωρίζετε ή και να φανταστείτε, δεν είναι δυνατόν έστω και εάν η μητέρα κάνει χρήση της άδειας ανατροφής τέκνων, να μπορέσει να ανταποκριθεί πλήρως στα καθήκοντά της εάν έχει φέρει στον κόσμο δίδυμα, πόσο μάλλον και τρίδυμα – πολύδυμα».


http://espekm.gr/home/?p=9275
Κ.Α. – paraskhnio.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr