Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Έφυγε από τη ΝΔ ο πρώην βουλευτής Γιάννης Καράμπελας !...


«Δεν υπάρχει πλέον καμιά σχέση στη σημερινή πολιτική της ΝΔ με τις ιδρυτικές αρχές και θέσεις της»...

Με ένα κείμενο που τιτλοφορείται «Αποχωρώ από τη ΝΔ» ο πρώην βουλευτής του κόμματος Γιάννης Καράμπελας έκλεισε την πόρτα του κόμματος.

Ο Γιάννης Καράμπελας δραστηριοποιήθηκε έντονα στη Βοιωτία, χρηματίζοντας σε ως νομαρχιακός και περιφερειακός σύμβουλος, αλλά και βουλευτής από το 2012 έως και τις εκλογές του 2015, όταν και δεν κατάφερε να εκλεγεί εκ νέου.
Αναλυτικά το κείμενο παραίτησης από το προσωπικό του ιστολόγιο
«Θα ήθελα να σας κάνω γνωστό ότι αποχωρώ από το κόμμα της ΝΔ. Ο ιδεολογικός αποπροσανατολισμός, η μη εφαρμογή της αξιοκρατίας αλλά και η συνεχής καταστρατήγηση των καταστατικών διαδικασιών έχουν συρρικνώσει το κόμμα.
Άλλωστε, δεν υπάρχει πλέον καμιά σχέση στη σημερινή πολιτική της ΝΔ με τις ιδρυτικές αρχές και θέσεις της. Κρατώ μόνο τις ευχάριστες στιγμές και παραμένω ενεργός για την Βοιωτία και στο πλευρό των ανθρώπων της».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com