Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

“Μόνο τον στρατό δεν θα κατεβάσουμε…” λέει ο νέος αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ ...


«Θα δουν σκηνές που θα τρίβουν τα μάτια τους» προειδοποιεί ο Τρύφων Αλεξιάδης – Θα ξεκινήσουμε από τη μεγάλη φοροδιαφυγή και θα φτάσουμε μέχρι τον φούρνο της γειτονιάς, προσθέτει.
Εντατικούς ελέγχους στη αγορά από συνεργεία του ΣΔΟΕ, συνεργεία της Ειδικής υπηρεσίας διασφάλισης δημοσίων εσόδων και την Οικονομική Αστυνομία προανήγγειλε ο νέος αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ αρμόδιος για θέματα εσόδων Τρύφων Αλεξιάδης.
Θέλοντας, μάλιστα, να δείξει το μέγεθος της αποφασιστικότητάς του για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής τόνισε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη: ” Μόνο τον στρατό δεν θα κατεβάσουμε! ”
«Θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα. Θα δουν σκηνές που θα τρίβουν τα μάτια τους. Δεν υπάρχει περίπτωση όταν αυτή η κυβέρνηση που επιβάλει τόσο δύσκολα φορολογικά μέτρα να αφήσει οποιονδήποτε να κλέβει έστω και ένα ευρώ» συμπλήρωσε ο κ. Αλεξιάδης μιλώντας στο RealFm.































 http://espekm.gr/home/?p=8620

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com