Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

OHE: «Στους 70.000 οι λαθρομετανάστες που έχουν μπει στην Ελλάδα από τις αρχές του έτους» !!!


Περισσότεροι 70.000 λαθρομετανάστες έχουν μπει παράνομα  φέτος στην Ελλάδα, σε μια χώρα της οποίας το σύστημα ασύλου έχει πολύ περιορισμένες δυνατότητες και μέσω της οποίας γίνονται κυρίως οι μετακινήσεις λαθρομεταναστών  προς την Ευρώπη επισημαίνει ο αναπληρωτής Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ, ο Αυστριακός Φόλκερ Τιουρκ.
Σε συνέντευξή του στην αυστριακή εφημερίδα Ντερ Στάνταρντ αναφέρει ότι σε πολλούς δεν είναι σαφές το τι συμβαίνει και ότι πρόκειται να έλθουν ακόμη πολύ περισσότεροι άνθρωποι στην Ευρώπη, γιατί οι αρχικές αιτίες δεν έχουν εξαλειφθεί και η Διεθνής Κοινότητα δεν έχει προς το παρόν λύσεις.
Στην περίπτωση της Συρίας, παρατηρείται ότι τώρα φεύγουν για την Ευρώπη άνθρωποι που είχαν εγκαταλείψει την πατρίδα τους εξαιτίας του πολέμου και έως τώρα περίμεναν σε μια γειτονική χώρα, όπου στο μεταξύ ζουν τέσσερα εκατομμύρια Σύριοι, αλλά επειδή δεν υπάρχει προοπτική τερματισμού της διένεξης αναχωρούν για την Ευρώπη.


















































































































































































































Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com