Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-Μυστική Νυχτερινή Αποστολή Κομάντος για βίαια διάβαση Ποταμού !...


Μυστική απόρρητη αποστολή κλήθηκαν να εκτελέσουν με  διαταγή του Γενικού Επιτελείου Στρατού οι Κομάντος  «Μοίρας Καταδρομών» που περιελάμβανε και Βίαια Νυχτερινή  διάβαση Ποταμού !
11-13
Το ΓΕΣ δεν έκανε γνωστό .ούτε πότε ,ούτε πως και κυρίως για ποιο λόγο έγινε αυτή η αποστολή που βαφτίστηκε Εκπαίδευση στην βίαια διάβαση Ποταμού …Το μόνο που έγινε γνωστό είναι οτι έγινε κάπου στον Στρυμόνα απο κάποια Μοίρα Καταδρομών !
7-36
Ο Ποταμός είναι ο Στρυμόνας και οι Καταδρομείς είναι απο το Βόρειο Τομέα αλλά δεν εκτελούν αμυντική αποστολή όπως η Άσκηση στα Ελληνο -Αλβανικά Σύνορα αλλά καθαρά επιθετική Αποστολή ,ίσως και εντός του Εχθρικού Εδάφους …Αν κρίνουμε και απο τα πυρά απεικόνισης Εχθρικών Δυνάμεων !
6-41
9-27
10-20
Αν κρίνουμε από τον Στρατωνισμό  μέρος της Μοίρας , (φώτο)δεν πρόκειται για Ομάδα Καταδρομών ,ούτε για Διμοιρία, αλλά Μεγάλη Δύναμη με τεράστια ισχύ πυρός !
Η Ανακοίνωση του ΓΕΣ  : Στο πλαίσιο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης των Μονάδων Ειδικών Δυνάμεων πραγματοποιήθηκε ημερήσια και νυκτερινή εκπαίδευση στη διέλευση υδατίνων κωλυμάτων από Μοίρα Καταδρομών, στην ευρύτερη περιοχή του Στρυμόνα ποταμού !



























http://espekm.gr/home/?p=8401

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com