Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

TO TWEET ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑΣ ...


Tweet σε τέσσερις γλώσσες δημοσίευσε στον λογαριασμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δημοσίευσε tweet σε τέσσερεις γλώσσες με αφορμή την 562η επέτειο της κατάκτησης της Κωνσταντινούπολης.
«Συγχαρητήρια για την 562η επέτειο κατάκτησης της Κωνσταντινούπολης, μνημονεύω με σεβασμό και ευγνωμοσύνη τον Σουλτάνο Μεχμέτ τον Κατακτητή και τον ένδοξο στρατό του», αναφέρει ο Ερντογάν στο μήνυμα του στα τουρκικά, τα κουρδικά, τα αγγλικά και τα αραβικά.
Ο Πρόεδρος προσκάλεσε τον λαό να έρθει στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Γιενί Καπί της Κωνσταντινούπολης για να ζήσουν μαζί ξανά το πνεύμα της κατάκτησης.
 
TRT 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com