Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ! Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΦΕΥΓΕΙ ;

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Με την επίσπευση της συμφωνίας και χωρίς άλλες καθυστερήσεις, συμφώνησαν χθες βράδυ οι, Τσίπρας, Μέρκελ και Ολάντ, μέσω τηλεδιάσκεψης.
Απ τη μία βέβαια γνωρίζουμε ότι το πρόβλημα του πρωθυπουργού δεν είναι τόσο οι αντιδράσεις που θα έχει από την Ελληνική κοινωνία, όσο οι αντιδράσεις από το εσωτερικό του Σύριζα, και οι οποίες εκδηλώθηκαν, εγγράφως παρακαλώ.
Η αφορμή δόθηκε με την επιλογή της Παναρίτη για εκπρόσωπος της Χώρας μας στο ΔΝΤ. Η επιστολή που εστάλη στον πρωθυπουργό, και η οποία υπογράφεται από 43 βουλευτές του Σύριζα, δεν έχει σαν στόχο,  τόσο την επιλογή Παναρίτη, όσο έχει να καταδείξει την αρνητική «παρουσία» αυτών των βουλευτών και στις λοιπές κυβερνητικές επιλογές και οι οποίες δεν συνάγουν με το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης. Βέβαια οι υπογράψαντες το κείμενο της επιστολής , δεν ανήκουν στα πρωτοκλασάτα στελέχη στου Σύριζα, αλλά είναι οι αποτελούντες τις διάφορες συνιστώσες του κυβερνώντος κόμματος.
Από την άλλη το θέμα Παναρίτη ήταν μια καλή αφορμή και για την έξοδο Βαρουφάκη από το κυβερνητικό σχήμα, μετά τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει ο τελευταίος τόσο στο εσωτερικό της Χώρας όσο και στο εξωτερικό. Ο Βαρουφάκης χαζός δεν είναι, είναι όμως φοβερά υπερόπτης και νάρκισσος. Τα δύο αυτά χαρακτηριστικά του Βαρουφάκη δεν του «επιτρέπουν» να φανεί προς τα έξω ότι τον διώχνουν από την κυβέρνηση, αλλά πρέπει να φανεί ότι αποχωρεί μόνος του λόγω διαφωνιών. Τέλος, επειδή οι αριστεροί είναι μανούλες στο να κατασκευάζουν σενάρια δεν αποκλείεται και η επιλογή Παναρίτη να αποτέλεσε σκόπιμη επιλογή.
Όπως και να’χει πάντως την «νύφη», και εννοώ το καμουφλαρισμένο μνημόνιο, που έρχεται δεν θα την χρεωθεί ούτε η Παναρίτη, ούτε ο Βαρουφάκης ούτε οι συνιστώσες, αλλά ο πάντα προδομένος Ελληνικός λαός.



























































































http://ethnikismos.net/2015/06/01/%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BF-%CE%B5%CF%81%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%B2%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%86%CE%B1%CE%BA%CE%B7%CF%83-%CF%86%CE%B5%CF%85%CE%B3/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com