Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Αρνητική εισήγηση του ανακριτή για το “βραχιολάκι” στον Ρωμανό ...


Απορριπτική ήταν η εισήγηση του ανακριτή στο αίτημα του Νίκου Ρωμανού… για την παρακολούθηση των μαθημάτων στο ΤΕΙ της Αθήνας με το «βραχιολάκι», μετά την ψήφιση της σχετικής τροπολογίας.
Ο Νίκος Ρωμανός έχει περάσει το 1/3 των μαθημάτων του εξαμήνου, όπως όριζε η τροπολογία, ωστόσο, ο ανακριτής εισηγήθηκε να μην υπαχθεί στο ειδικό καθεστώς με το «βραχιολάκι».
Η εισήγηση του ανακριτή βασίστηκε τόσο σε ουσιαστικούς λόγους, καθώς ο ίδιος δεν συμφωνεί με την αυτοπρόσωπη παρακολούθηση των μαθημάτων από τον Ρωμανό, όσο και για τυπικούς, με το αιτιολογικό ότι δεν έχει εκδοθεί η κοινή υπουργική απόφαση η οποία θα καθορίζει τους όρους για το «βραχιολάκι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com