Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

ΨΕΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΨΕΜΑ….


Δήλωση από τον Νταβούτογλου σχετικά με τα φορτηγά της ΜΙΤ : Κανέναν δεν αφορά το τι είχαν μέσα ...

Ο πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου μετέχοντας σε μια τηλεοπτική εκπομπή δήλωσε πως ¨Το τι είχαν μέσα τους τα φορτηγά της ΜΙΤ δεν αφορά κανέναν¨.
Ο πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου αναφέρθηκε στα φορτηγά της ΜΙΤ τα οποία είχε σταματήσει τον Ιανουάριο του 2014 η στρατοχωροφυλακή και για τα οποία η κυβέρνηση έλεγε τότε πως μετέφεραν ¨ανθρωπιστική βοήθεια¨.
Τις προηγούμενες μέρες μετά από την προφυλάκιση των εισαγγελέων που είχαν σταματήσει τότε τα TIR, η εφημερίδα Τζουμχουριέτ αποκάλυψε βίντεο με το οποίο απέδειξε πως τα φορτηγά εκείνα μετέφεραν όπλα. Μιλώντας σχετικά με το θέμα αυτό ο πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου είπε : ¨ Το τι είχαν μέσα τους τα φορτηγά της ΜΙΤ δεν αφορά κανέναν. Ναι τότε υπήρχαν σοβαρές συρράξεις στην Συρία και βοηθήσαμε τους Τουρκμένους¨.
…………….
…………….
Haber.sol.org 
Σχ : Στην αρχή είπαν πως τα φορτηγά μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια, τώρα έμμεσα  λένε πως μετέφεραν όπλα αλλά πως ήταν για τους Τουρκμένους. Η πικρή αλήθεια όμως για αυτούς είναι πως μετέφεραν και ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ και σήμερα όπλα στους κατσαπλιάδες ισλαμιστές της ISIS. Όλα τα άλλα είναι στάχτη στα μάτια των ¨προβάτων¨….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com