Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

“Αισχρός. Αίσχος και ντροπή για όσα είπε ο απερίγραπτος” ...


Παραθέτουμε αυτούσια τη δήλωση που έκανε ο δικηγόρος του Ηλία Κασιδιάρη, για όσα είπε ο υπουργός Οικονομικών στη Βουλή, όταν έτρωγε τις "φάπες" από τον εκπρόσωπο Τύπου της “Χρυσής Αυγής”. Το ότι έφαγε τις "φάπες" δεν το λέμε εμείς, το είπαν και συντρόφια του κυρίου Βαρουφάκη.
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΙΚΟΥ Ι. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ
ΔΗΛΩΣΗ
Νικολάου Αντωνιάδη, δικηγόρου Αθηνών,
πληρεξουσίου δικηγόρου Ηλία Κασιδιάρη.
Δυστυχώς στην Ελληνική Βουλή κατελύθη η Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, διελύθη εις τα εξ ων συνετέθη ο Κώδικας Ποινικής Δικονομίας, ευτελίστηκε το Δημοκρατικό Πολίτευμα, γελοιοποιήθηκε το Δίκαιον, τσαλαπατήθηκε το τεμμήριο της Αθωότητας, με την αισχρή αναφορά του υπουργού οικονομικών Γ. Βαρουφάκη σε ερώτηση του βουλευτή Η. Κασιδιάρη, ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής είναι φυλακή για εγκληματικές ενέργειες. Αίσχος και ντροπή για τον απερίγραπτο υπουργό, που καταπάτησε κάθε έννοια δικαίου και προκατέλαβε-υπέβαλε την δικαστική απόφαση. Δεν είμαι καν σε θέση να γνωρίζω εάν έχει επίγνωση των παγκοσμίων νομικών-δικονομικών κεκτημένων που με μία φράση εκμηδένισε.
Αθήνα, 2 Ιουνίου 2015
Ο Δηλών
ΝΙΚΟΣ Ι. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
 εδω οι "φάπες"






















http://www.makeleio.gr/?p=360815

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com