Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015

Στο στόχαστρο του αλβανικού παρακράτους ο Έλληνας υποψήφιος για τον δήμο Χιμάρας ...


Συντονισμένες προσπάθειες των Αλβανών ενάντια στον Έλληνα υποψήφιο για τον δήμο της Χιμάρας, Φρέντη Μπελέρη.

Μια εβδομάδα μας χωρίζει από τις τοπικές εκλογές στην Αλβανία και το εχθρικό κλήμα του κράτος και του παρακράτους μέρα με την μέρα εκδηλώνεται ποικιλοτρόπως.

Μετά από τα εθνικιστικά παραληρήματα του Αλβανού Πρωθυπουργού, εχθές, στην περιοχή του Βράνισας και του Λουκόβου, "άγνωστοι" με βιαιότητα και πράξεις βανδαλισμού, εισέβαλαν στο εκλογικό κέντρο στο Λούκοβο, προκάλεσαν υλικές ζημιές και αφαίρεσαν τις προεκλογικές αφίσες του υποψηφίου για τον Δήμο της Χιμάρας, του Φρέντη Μπελέρη.

Μέσα από το Δελτίου Τύπου, το Κόμμα Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων - ΚΕΑΔ, κατήγγειλε ως πράξεις βανδαλισμού τις πράξεις αυτές και καλεί όλους τους εκλογικούς υποψηφίους να αποστασιοποιηθούν από τέτοιες άσχημες πράξεις που επηρεάζουν την εκλογική ατμοσφαίρα και τα ευρωπαϊκά πρότυπα, καλώντας τους, η προεκλογική εκστρατεία να διεξαχθεί σε ένα περιβάλουν δίκαιο και ειρηνικό.

Ο παρακινητής των ακραίων πράξεων Έντι Ράμα, στο βίντεο καταριέται τους πολιτικούς του αντιπάλους.
http://www.himara.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget
Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr