Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Κατά 400 εκατομμύρια ευρώ μειώνονται οι στρατιωτικές δαπάνες λόγω των συντάξεων !...


Προφανώς υπάρχουν σοβαρές διαφορές μεταξύ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του ΔΝΤ στις διαπραγματεύσεις τους με την κυβέρνηση στην ΑΘήνα. Το γραφείο του ΔΝΤ είναι έναντι ενός συμβιβασμού που προετοιμάστηκε τις τελευταίες ημέρες μεταξύ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της κυβέρνησης στην Αθήνα, αναφέρει η γερμανική «Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung» (FAS) και επικαλείται κύκλους των διαπραγματευτών. Κατά συνέπεια, η Αθήνα θα μπορούσε να αναβάλει τις περικοπές στις χαμηλές συντάξεις που ανέρχονται σε 400 εκατομμύρια ευρώ, και σε αντάλλαγμα να μειωθούν οι στρατιωτικές δαπάνες κατά το ίδιο ποσό.




















http://espekm.gr/home/?p=7923

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com