Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

ΤΩΡΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗ: “ΠΟΛΕΜΟΣ” ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ! ΑΙΜΑΤΗΡΕΣ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΚΑΙ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΜΕ 10 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΑ!!!


Εκτός έλεγχου είναι η κατάσταση στο λιμάνι της Μυτιλήνης όπου έχουν συγκεντρωθεί 500 περίπου μετανάστες οι οποίοι έφυγαν από τον καταυλισμό του Δήμου Λέσβου στον Καρά Τεπέ χωρίς κανένας να τους σταματήσει.




Κατά τα επεισόδια τραυματίστηκαν 10 άτομα μεταξύ των οποίων και μία έγκυος γυναίκα. 



Όλοι τους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Μυτιλήνης.



Στις συμπλοκές επενέβησαν άνδρες του λιμενικού όπου οι μετανάστες για αντίποινα τους περικύκλωσαν μέσα στο κοντέινερ του λιμενικού στο λιμάνι Μυτιλήνης


Έκρυθμη είναι η κατάσταση στο λιμάνι της Μυτιλήνης όπου έχουν συγκεντρωθεί 500 περίπου εξεγερμένοι μετανάστες οι οποίοι έφυγαν από τον καταυλισμό του Δήμου Λέσβου στον Καρά Τεπέ.
Σύμφωνα με το lesvosnews.gr, όλα ξεκίνησαν όταν δύο ομάδες μεταναστών περίπου 20 ατόμων πιάστηκαν μεταξύ τους στα χέρια με αποτέλεσμα να γίνουν εκτεταμένες αιματηρές συμπλοκές.
Κατά τα επεισόδια τραυματίστηκαν περίπου 10 άτομα μεταξύ των οποίων και μία εγκυμονούσα γυναίκα τα οποία μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης για τις πρώτες βοήθειες.
Κατά τη διάρκεια των συμπλοκών οι μετανάστες πολιόρκησαν το κοντέϊνερ των ανδρών του Λιμενικού Σώματος τους οποίους εγκλώβισαν μέσα για αρκετή ώρα.
Στη συνέχεια 1.000 περίπου μετανάστες έφυγαν από τον καταυλισμό με προορισμό το λιμάνι όπου βρίσκονται μέχρι αυτή την ώρα διαμαρτυρόμενοι με πλακά και συνθήματα..
Στο σημείο βρίσκεται δύναμη του Λιμενικού Σώματος για κάθε ενδεχόμενο.
m1m2m3
















makeleio.gr

http://www.lesvospost.com/2015/06/10_15.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com