Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2015

BINTEO--ΤΙ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ… «ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ» ΓΕΡΜΑΝΙΑ !!!

Ειλικρινά όταν είδα αυτό το βίντεο που μου έστειλαν από την Γερμανία, έμεινα άφωνος από αηδία και συγκλονισμένος από το αίσχος ενός πολυπολιτισμικού εκπαιδευτικού ιδρύματος, που θεώρει σαν… ύψιστο διδακτικό έργο την διαστροφή ακόμα και μικρών παιδιών σε ένα σχολείο της κορυφαίας χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Γερμανίας.
Με μεγάλο δισταγμό αλλά και μεγάλη θλίψη αποφάσισα να το παρουσιάσω, (όχι όλο), για να καταλάβουν κάποιοι, όσο ακόμα μπορούν να αντιληφτούν, το που οδηγούμαστε με όλες αυτές τις πολυπολιτισμικές αηδίες και τις παρελάσεις υπερηφάνειας της ηλιθιότητας τους.
Κάποτε θα πρέπει να δούμε την πραγματικότητα κατάματα και να πάψουμε να μένουμε απαθείς και κωφάλαλοι και να κρυβόμαστε πίσω από υποκριτικές αποστασιοποιήσεις γιατί έτσι όπως πάμε σύντομα θα βρούμε τα ίδια και στα δικά μας σχολεία.
Πρόκειται για ένα σχολείο στην περιοχή του Mainz, πρωτεύουσα του γερμανικού κρατιδίου της Ρηνανίας κοντά στην Φρανκφούρτη, όπου φοιτούν παιδιά μεταξύ τριών και έξη ετών από διάφορες φυλές καθώς το σχολειό είναι πολυπολιτισμικό. Τα παιδιά αυτά διδάσκονται με τις τελευταίες εκσυγχρονιστικές μεθόδους… της «φύσης». Σημειωτέον ότι το σχολείο αυτό έχει κατηγορηθεί, (;;) ακόμα και για παιδεραστία, ένα είδος που τελευταία είναι πολύ στην μόδα σε πολλές χώρες της πολιτισμένης Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως η Γερμανία, Ολλανδία και Βέλγιο. Εντάσσεται και αυτό στην… εκσυγχρονιστική πορεία τους.
Και εις.. ανώτερα, και αλλοίμονο μας!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφές-Τουρκολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr