Πέμπτη, 28 Μαΐου 2015

ΒΟΜΒΑ από τον Τσακαλώτο στη γερμανική FAZ: “Ταυτόχρονες διαπραγματεύσεις για συμφωνία και τρίτο πακέτο!” ...


Οι διαπραγματεύσεις τόσο για την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και πιστωτών όσο και για ενδεχόμενο τρίτο πακέτο στήριξης έχουν ουσιαστικά «ενωθεί», όπως τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για οικονομικά θέματα Ευκλείδης Τσακαλώτος στην γερμανική εφημερίδα FAZ.
«Οι δύο διαπραγματεύσεις έχουν ενωθεί», δηλώνει ο κ. Τσακαλώτος στη συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα η οποία θα δημοσιευθεί στην έκδοση της Πέμπτης και προσθέτει ότι υπάρχει ανάγκη σύγκλισης των δύο πλευρών σε ένα συγκεκριμένο κατάλογο μέτρων, τα οποία θα αφορούν τόσο την τρέχουσα συμφωνία όσο και ενδεχόμενη νέα κεφαλαιακή στήριξης προς την Αθήνα.
Επίσης ο κ. Τσακαλώτος τονίζει ότι η συμφωνία θα πρέπει να είναι κατάλληλη σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο όχι μόνο για την ίδια τη χώρα αλλά και για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και για την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.
Ταυτόχρονα διαψεύδει ορισμένα δημοσιεύματα εφημερίδων τα οποία υποστηρίζουν ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει κηρύξει τον πόλεμο στους επιχειρηματίες, υπογραμμίζοντας πως «δεν υπάρχουν αποδείξεις που να στηρίζουν τις κατηγορίες ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει κηρύξει ένα τέτοιον πόλεμο. Φυσικά έχουμε διαφορετική στάση σε ό,τι αφορά το επιχειρείν σε σύγκριση με την προηγούμενη κυβέρνηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr