Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

"ΔΝΤ και Σόιμπλε είναι Κόζα Νόστρα που θέλουν το Ποτάμι μνημονιακό μπάστακα στην κυβέρνηση"!!!


«Ρουκέτες» εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Λεουτσάκος κατά του ΔΝΤ και του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε καθώς και των εγχώριων οργάνων τους, όπως είναι το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη.
 
Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ. Λεουτσάκος είπε πως Σόιμπλε και ΔΝΤ φέρονται ως οικονομικοί δολοφόνοι. «Είναι χειρότεροι από την Κόζα Νόστρα. Ακόμα και οι μαφιόζοι άφηναν τα θύματα να δουλεύουν για να τους πληρώνουν. Αυτοί μας στραγγαλίζουν», είπε χαρακτηριστικά.
 
Πρόσθεσε πως «προσπαθούν λυσσαλέα να σπάσουν τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και να βάλουν το Ποτάμι! Θέλουν το μνημονιακό μπάστακα για να ελέγχουν την κυβέρνηση» για να καταλήξει πως «Σαμαράς και Βενιζέλος δίνουν στοιχεία στους θεσμούς (!!) για να πιέζουν την κυβέρνηση. Είναι η τρόικα εσωτερικού!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com