Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ Ο ΜΠΙΛΑΛ ΕΡΝΤΟΓΑΝ !!!


Έκτακτο… Αυτός ο ισχυρισμός θα κλονίσει την Τουρκία… Αιγύπτιος πολίτης ο Μπιλάλ Ερντογάν… Που είχε διαφύγει στις 17 Δεκεμβρίου !...


Σε είδηση που δημοσιεύεται στην γνωστή αιγυπτιακή εφημερίδα El Masri el-Youm, αναφέρεται πως ο Μπιλάλ Ερντογάν-γιός του προέδρου της Δημοκρατίας Ταγίπ Ερντογάν είναι πολίτης Αιγύπτου.t
Σύμφωνα με την είδηση που αναδημοσιεύεται  στην εφημερίδα Τζουμχουριέτ, το διαβατήριο της Αιγύπτου δόθηκε στον Μπιλάλ Ερντογάν κατά την περίοδο διακυβέρνησης του ανατραπέντος προέδρου της Αιγύπτου Μουχάμεντ Μόρσι. Η εφημερίδα El Masri el-Youm δίνει και την διεύθυνση κατοικίας του υιού Ερντογάν στην Αίγυπτο και γράφει πως ήδη άρχισαν οι νομικές διαδικασίες για την ακύρωση της απόδοσης ιθαγένειας. Η εφημερίδα αναφέρει πως ο Μπιλάλ Ερντογάν με το αιγυπτιακό διαβατήριο στην περίοδο της 17ης Δεκεμβρίου είχε διαφύγει στην Γεωργία. Σχετικά με το θέμα αυτό δεν έχει γίνει ακόμη κάποια δήλωση από τουρκικές αρχές.
Σύμφωνα με το κείμενο η δίκη στο 2ο Διοικητικό Δικαστήριο Αιγύπτου σχετικά με την απόδοση ιθαγένειας στον Μπιλάλ Ερντογάν αναβλήθηκε για τις 11/10. Στην δίκη αναφέρθηκε πως ο ανατραπείς πρόεδρος Μουχάμεντ Μόρσι ήταν αυτός που έδωσε την ιθαγένεια στον Μπιλάλ Ερντογάν. Έγινε γνωστό πως το δικαστήριο περιμένει και την αναφορά από αρμόδιο επιθεωρητή.
Η εφημερίδα αναφέρει πως ως διεύθυνση του Μπιλάλ Ερντογάν αναφέρεται η Λεωφόρος Ελ Αχράμ Νο 1 Ηλιόπολις-Κάιρο. Ο δικηγόρος που προσέφυγε δικαστικά ζητώντας την ακύρωση της απόδοσης ιθαγένειας προς τον Ερντογάν, υποστήριξε επίσης πως αιγυπτιακή ιθαγένεια δόθηκε επίσης σε αρκετά άτομα που δεν δικαιούνταν, μεταξύ των οποίων  διοικούντες της Χαμάς και αρκετοί άλλοι Τούρκοι.
ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΥΓΗ ΣΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ
Στην είδηση περιλαμβάνεται ένας ακόμη εντυπωσιακός ισχυρισμός. Η αιγυπτιακή εφημερίδα αναφέρει πως όταν άρχισαν οι αστυνομικές επιχειρήσεις της περιόδου 17ης Δεκεμβρίου, ο Μπιλάλ Ερντογάν διέφυγε στην Αίγυπτο κάνοντας χρήση του αιγυπτιακού του διαβατηρίου.
Κατά την περίοδο της 17ης Δεκεμβρίου είχε γραφεί πολλές φορές σε διάφορα ΜΜΕ πως ο Μπιλάλ Ερντογάν είχε πάει στην Γεωργία.


Εφ. Ταράφ 25/5/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com