Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Νέες καθυστερήσεις στις πληρωμές δημοσίων υπαλλήλων - Στο σύστημα ΔΙΑΣ «ρίχνει» την ευθύνη η κυβέρνηση...


Νέα προβλήματα εμφανίστηκαν στο σύστημα... ΔΙΑΣ, το διατραπεζικό σύστημα πληρωμών, καθυστερώντας την πληρωμή των εργαζόμενων του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Μετά την αναστάτωση που υπήρξε με τις πληρωμές του 15ημέρου των υπαλλήλων του ΟΠΕΚΕΠΕ, το Υπουργείο έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι πληρωμές μισθών και συντάξεων, έγιναν κανονικά στους προβλεπόμενους χρόνους σε όλους τους φορείς του Δημοσίου.
Όπως ξεκαθαρίζει σε ανακοίνωσή το υπουργείο Οικονομικών, η μοναδική εξαίρεση καθυστέρησης σημειώθηκε στη μισθοδοσία των εργαζομένων του ΟΠΕΚΕΠΕ λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών.
Το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους είχε εγκαίρως εξασφαλίσει και διαθέσει τα απαραίτητα κονδύλια.
Το θέμα διευθετήθηκε μετά από παρέμβαση του Αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα προς την «ΔΙΑΣ» και σήμερα το βράδυ, θα πιστωθούν οι λογαριασμοί των δικαιούχων.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com