Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ & BINTEO--"Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη" ...











Την Τετάρτη, 13-05-15, πραγματοποιήθηκε παρέμβαση από κλιμάκιο  της Τ.Ο. Πειραιώς στο Ειρηνοδικείο Πειραιώς, με αφορμή τις δίκες για τους πλειστηριασμούς των κατοικιών των Ελλήνων. 
Παράλληλα, εξελίχθηκε με απόλυτη επιτυχία πολιτική δράση με ενημερωτικά φυλλάδια επί του θέματος. Η υποδοχή του κόσμου και του ακροατηρίου ήταν κάτι παραπάνω από θερμή, καθώς ένωσε την φωνή του με την δική μας και όλοι έσπευσαν να παραλάβουν το υλικό της δράσης και να ενημερωθούν για τις θέσεις μας.
Κάθε εβδομάδα δέκα με είκοσι πρώτες κατοικίες Ελλήνων βγαίνουν στο "σφυρί" εν όψη της καταστροφικής πολιτικής των μνημονίων. Η Χρυσή Αυγή στέκεται εμπράκτως στο πλευρό αυτών των ανθρώπων μέχρι το τέλος. Με κάθε νόμιμο μέσο, δεν θα επιτρέψουμε να βρεθεί ούτε ένας Έλληνας στον δρόμο - Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη!
Ακολουθεί φωτορεπορτάζ & βίντεο: 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com