Παρασκευή, 15 Μαΐου 2015

Σεραφείμ: "Υπάρχει σχέδιο ισλαμοποίησης της χώρας - Η Νέα Τάξη Πραγμάτων μας θέλει χωρίς θρησκεία" ...


Σφοδρότατη επίθεση κατά του πολιτικού συστήματος εξαπολύει ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ για το ισλαμικό τέμενος που αναμένεται να κατασκευαστεί στο Βοτανικό. Ο μητροπολίτης κάνει λόγο για  σχέδιο ισλαμοποίησης της Ελλάδας, και προσπάθεια μετατροπής της Ελλάδος σε ουδετερόθρησκη χώρα "όπως επιδιώκει η Νέα Τάξη Πραγμάτων".


Εντύπωση όμως προκαλεί το γεγονός ότι καταγγέλει προσηλυτισμό από ισλαμιστικούς κύκλους των Ελλήνων πολιτών. Το θέμα είναι αρκούντως σοβαρό καθώς έχει αποδειχθεί ότι το Ισλάμ προσηλυτίζει πλεόν και "καθαρόαιμους" πολίτες στις δυτικές χώρες.


Μιλάει για προσηλυτισμό από ισλαμιστές τονίζοντας ότι η τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή για την κατασκευή του τζαμιού ενδυναμώνει «τον σχεδιασμό ισλαμοποιήσεως της χώρας» ενώ χαρακτηρίζει το Ισλάμ...αιμοσταγές.


Οπως αναφέρει σε εγκύκλιό του που θα αναγνωσθεί την Κυριακή στους ναούς της Μητρόπολης Πειραιά ο κ.Σεραφείμ αναφέρει ότι το τελευταίο διάστημα μοιράζονται και διανέμονται έντυπα προσηλυτισμού στην ισλαμική θρησκεία από ελληνόφωνη ισλαμική ιστοσελίδα. Τονίζει δε πως «όλοι πλέον αντιλαμβάνονται και συνειδητοποιούν οσημέραι εναργέστερα ότι η θρησκεία του Ισλάμ και η ισλαμική βία έχει καταστεί μία από τις σοβαρότερες απειλές για την παγκόσμια ειρήνη».


Όπως λέει ο μητροπολίτης Πειραιώς η στάση της Ελληνικής Πολιτείας βρίσκεται «δυστυχώς σε πλήρη εναρμόνιση με τους στόχους της "Νέας Εποχής". Αποδείχθηκαν ανακόλουθες και πλήρεις αντιφάσεων οι ενέργειές της , αφ' ενός μεν να ψηφίσει τον λεγόμενο "αντιρατσιστικό" νόμο, με σκοπό να πατάξει φαινόμενα ρατσισμού, αφ' ετέρου δε να αποφασίσει την ανέγερση ισλαμικού τεμένους (με κρατική μάλιστα χρηματοδότηση). Και τούτο διότι το ανίερο συμπίλημα του Κορανίου, περιέχει ρατσιστικές αναφορές και προτροπές σε πράξεις βίας, κατά των άλλων θρησκευτικών ομάδων. Είναι επίσης ξεκάθαρες οι ρατσιστικές αντιλήψεις του απέναντι στο γυναικείο φύλο».


Και καταλήγει στην εγκύκλιό του λέγοντας: «...ποιος να το φανταζόταν ότι σχεδόν 200 χρόνια μετά την Εθνική μας Παλλιγγενεσία και με νωπή ακόμα την μνήμη από τα ιερά σφάγια της πίστεώς και της πατρίδος θα αναγκαζώμεθα να εκδίδουμε αντιρρητικές εγκυκλίους κατά του αιμοσταγούς Ισλαμ που επί αιώνες μας έπνιξε στο αίμα». Και συνεχίζει: «Ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη των Αγίων και ηρώων της πίστεώς μας δεν πρέπει να αφήσουμε να αλλοιωθεί η ιδιοπροσωπία μας με την μετατροπή της Πολιτείας μας σε ουδετερόθρησκη, όπως επιδιώκει η Νέα παγκόσμια Τάξη των Σιωνιστών και Ταλμουδιστών Σατανολατρών».defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr