Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Ζυμώσεις για κοινή κάθοδο ΠΑΣΟΚ, ΚΙΔΗΣΟ, ΔΗΜΑΡ και Ποταμιού ...


Εντείνονται οι διεργασίες για τη συγκρότηση της νέας Σοσιαλδημοκρατίας, ενόψει και του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, και την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί η πρώτη εκδήλωση με ομιλητές πρόσωπα που ανήκουν σε τέσσερις διαφορετικούς πολιτικούς χώρους (Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ, ΚΙΔΗΣΟ, ΔΗΜΑΡ), στις 7.30μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης.
Χαιρετισμό θα απευθύνει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και στους ομιλητές περιλαμβάνονται οι Γεράσιμος Γεωργάτος (Το Ποτάμι), Γιώργος Κουτρουμάνης (ΠΑΣΟΚ), Φίλιππος Σαχινίδης (ΚΙΔΗΣΟ), Γιώργος Σιακαντάρης (ΔΗΜΑΡ).
Ο συντονιστής της Κίνησης Πολιτών για τη νέα Σοσιαλδημοκρατία Γιάννης Μαγκριώτης, πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε ότι στο συνέδριο του κόμματος, που θα γίνει στις 5, 6 και 7 Ιουνίου, θα καταθέσει επίσημα την πρόταση για κοινή εκλογική κάθοδο με το Ποτάμι, το ΚΙΔΗΣΟ και τη ΔΗΜΑΡ, με επικεφαλής πρόσωπο ευρύτερης αποδοχής.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com