Τρίτη 26 Μαΐου 2015

ΜΥΤΙΛΗΝΗ: NEO ΡΕΚΟΡ ΜΕ 504 ΑΦΙΞΕΙΣ "ΠΑΡΑΤΥΠΩΝ" ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ!!!


Η Δευτέρα 25 Μαΐου 2015 είναι η μέρα δημιουργίας ενός νέου ρέκορ: 504 μετανάστες στη Λέσβο μέσα σε 24 ώρες. Ο περίκλειστος χώρος του λιμανιού έκλεισε και οι μετανάστες αναμένουν τη σύλληψής τους σε διάφορα σημεία του νησιού ή στην προκυμαία Μυτιλήνης.

Αναλυτικά οι αφίξεις:
Τετρακόσιοι πέντε (405) παράτυπα εισελθόντες αλλοδαποί εντοπίστηκαν, πρωινές και απογευματινές ώρες χθες, στις περιοχές Μανταμάδος, Σκαλοχώρι, Συκαμιά και Μυτιλήνη ν. Λέσβου, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Ανωτέρω συνελήφθησαν διότι στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.
 Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.


Τριάντα πέντε (35) παράτυπα εισελθόντες αλλοδαποί εντοπίστηκαν, πρωινές ώρες χθες, στην περιοχή εντός του οικισμού ''ΑΓΙΟΥ ΙΣΙΔΩΡΟΥ''  και Πλωμαρίου , από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής
 Εξήντα τέσσερις (64) παράτυπα εισελθόντες αλλοδαποί  εντοπίστηκαν,  πρωινές ώρες χθες, στην περιοχή ''ΑΜΜΟΥΔΕΛΙ'' Πλωμαρίου ν.Λέσβου, από στελέχη του Λιμενικού Σταθμού Πλωμαρίου.
    Ανωτέρω συνελήφθησαν διότι στερούνται νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων, ενώ πρόκειται να μεταφερθούν στο λιμένα Μυτιλήνης.




















http://www.lesvosnews.net/articles/news-categories/astynomiko-reportaz/neo-rekor-504-afixeis-metanaston-sti-lesvo-mesa-se-24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com