Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Έως τέλη Ιουνίου παρατείνεται η ρύθμιση για τις 100 δόσεις - Ανάσα για χιλιάδες οφειλέτες ...


Την παράταση έως τα τέλη Ιουνίου της προθεσμίας ένταξης στη ρύθμιση των 100 δόσεων αποφάσισε η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών, Ν. Βαλαβάνη.
Ειδικότερα, η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών αποφάσισε την παράταση κατά ένα μήνα (26 Ιουνίου) της προθεσμίας ένταξης στη ρύθμιση των 100 δόσεων.
Κανονικά η προθεσμία εξέπνεε αύριο, 26 Μαΐου.
Ωστόσο, υπό το βάρος των κοινωνικών φορέων, η αρμόδια υπουργός αποφάσισε την παράταση της προθεσμίας, δίνοντας ανάσα σε χιλιάδες οφειλέτες του δημοσίου και των ασφαλιστικών ταμείων.
Σύμφωνα με πηγές, η απόφαση ελήφθη λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος και της σημαντικής αύξησης της συμμετοχής των οφειλετών στη ρύθμιση.




















www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com