Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Τραγικό τέλος στην εξαφάνιση του Ηγούμενου της Μονής Παγανιών Παραμυθιάς…



Τραγικό τέλος είχε η υπόθεση της εξαφάνισης του… πρωτοσύγκελου της Ιεράς Μητρόπολης Παραμυθιάς και Ηγούμενου της Μονής Παγανιών, Αρχιμανδρίτη Γερβάσιου Κανάτα, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός σε χαράδρα στην παλιά εθνική οδό Ιωαννίνων Ηγουμενίτσας, κοντά στην Πλακωτή Παραμυθιάς. Πιθανολογείται ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε έφυγε από την πορεία του και κατέληξε στο γκρεμό.
Τον άτυχο 75χρονο εντόπισε το μεσημέρι της Τετάρτης κάτοικος της περιοχής και αμέσως έσπευσαν στο σημείο η αστυνομία και η πυροσβεστική προκειμένου να ανασύρουν την σωρό του. Η επιχείρηση απεγκλωβισμού από το οχημα και η ανάσυρση της σωρού του Ηγούμενου ολοκληρώθηκε λίγο με τις 15:30 και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννινων για την προβλεπόμενη νεκροψία.
Φως στα αίτια του ατυχήματος, αναμένεται να δώσει η προανάκριση της αστυνομίας σε συνδυασμό με το πόρισμα του ιατροδικαστή κ. Βουγιουκλάκη.
Η είδηση του θανάτου του πρωτοσύγκελου της Ιεράς Μητρόπολης Παραμυθιάς και Ηγούμενου της Μονής Παγανιών, Αρχιμανδρίτη Γερβάσιο Κανάτα, προκάλεσε θλίψη και πόνο τοσο στην κοινωνία της Παραμυθιάς όσο και στην επικράτεια της Ιερης Μητρόπολης καθώς ήταν από τους πλέον αγαπητούς λειτουργούς της Θεσπρωτικής εκκλησιάς.
Ο αείμνηστος Αρχιμανδρίτη Γερβάσιος Κανάτας βρέθηκε στην Μητρόπολη Παραμυθιάς το 1975, μαζί με την εκθρόνιση του Σεβασμιοτατου Μητροπολίτη κ.κ Τίτου και από τότε εκτελούσε χρέη πρωτοσύγκελου. Τοποθετήθηκε Ηγούμενος στην Ιστορική Μονή Παγανιών η οποία επι των ημερών αναγεννήθηκε.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του και στην Μητρόπολη Παραμυθιάς.
Δείτε στο βίντεο χαρακτηριστικές εικόνες από την επιχείρηση απεγκλωβισμού και ανασυρσης της σωρού του άτυχου 75χρονου.

paramythia-online.gr


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com