Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

ΔΙΕΚΟΠΗ ΓΙΑ ΤΙΣ 12 ΜΑΪΟΥ Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ...

Για τις 12 Μαΐου, στην ίδια αίθουσα, διακόπηκε η δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Όπως ανακοίνωσε η πρόεδρος του δικαστηρίου, κυρία Μαρία Λεπενιώτη, για το αίτημα της μεταφοράς της διεξαγωγής της δίκης σε άλλον χώρο αρμόδια είναι η πολιτική ηγεσία.
«Εμείς δεν επιλέγουμε χώρους για να δικάσουμε, το θέμα της αίθουσας ανήκει στην πολιτική ηγεσία. Μόλις το λύσει, βρίσκοντας άλλον χώρο, αμέσως θα μετακινηθούμε» ανέφερε.
Με τη λήξη της σημερινής διαδικασίας, η πρόεδρος ζήτησε στην επόμενη συνεδρίαση να παραδοθεί στο δικαστήριο κατάλογος με τις ημέρες διεξαγωγής των πανελληνίων εξετάσεων, ώστε να συντονιστεί ανάλογα το δικαστήριο.
Μάλιστα, η πρόεδρος είπε ότι μια λύση θα ήταν, το δικαστήριο να συνεδριάζει μετά τις μεσημεριανές ώρες. Ούτως ή άλλως, όπως επισήμανε, η δίκη δεν θα γίνεται κάθε μέρα, καθώς η ίδια αίθουσα χρησιμοποιείται και για εκδίκαση άλλων υποθέσεων, όπως για τις δικογραφίες των «Πυρήνων της Φωτιάς».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com