Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ:50.000 ευρώ για την «φουκαριάρα» την ιστοσελίδα που θα αναβαθμίσει η Χριστιάνα Καλογήρου ...


Από τη μια η Περιφερειάρχης κα Χριστιάνα Καλογήρου  κάνει αγώνα να μην επιβληθεί πρόσθετη φορολογία στα νησιά του Αιγαίου  και από την άλλη στο δικό της «μαγαζί»  - στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου – σπαταλά δημόσιο χρήμα χωρίς ντροπή !
Όπως  διαβάζουμε σήμερα στην εφημερίδα «Τα ΝΕΑ της Λέσβου»  (ρεπορτάζ Πέλλη Γιακουμή)  η  Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου θα δαπανήσει 50.000 ευρώ   για να αναβαθμίσει την ιστοσελίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου ! ! ! Ναι σωστά διαβάσατε ! 50.000 για αναβάθμιση ιστοσελίδας!!!!  
Το κόστος σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να ξεπερνά το πόσο 5.000 ευρώ!  5.000 ευρώ το μέγιστο!  Μια έρευνα στο διαδίκτυο και μια έρευνα σε ανθρώπους που ασχολούνται με το αντικείμενο αποδεικνύει την αλήθεια. Και το κόστος των 5.000 ευρώ αφορά και αναβάθμιση για ταμπλετ και κινητά (responsive σχεδιασμός).
Όπως αναφέρει η εφημερίδα η πρόταση "πέρασε" από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. Την πρόταση καταψήφισε η  Περιφερειακή Σύμβουλος της παράταξης «Βόρειο Αιγαίο Γόνιμη Γραμμή» κα Μαρία Νικολάρα. Ήταν η μόνη που συμμετείχε στην Οικονομική Επιτροπή και όπως δηλώνει στη συνεδρίαση δεν έγινε καμία παρουσίαση των τεχνικών χαρακτηριστικών που θα έχει η ιστοσελίδα.
Θυμίζουμε ότι ο πρώην Περιφερειάρχης  κος  Νάσος Γιακαλής  είχε καταγγείλει την παράταξη της  κας Καλογήρου για τις απευθείας αναθέσεις μέχρι το ποσό των 50.000 ευρώ. Μήπως και τώρα η ιστοσελίδα πάει για απευθείας ανάθεση;  Σε ποιους άραγε;
Από την πλευρά του ο πρώην εκτελεστικός Γραμματέας επι θητείας Γιακαλή κος Παναγιώτης Καπάρας αναφέρει στην εφημερίδα  ότι η ιστοσελίδα αναβαθμίστηκε πρόσφατα από την προηγούμενη  περιφερειακή αρχή με μηδενικό κόστος αξιοποιώντας το προσωπικό που έχει η Περιφέρεια !!!













http://www.lesvosnews.net/articles/news-categories/politiki/50000-eyro-gia-tin-foykariara-tin-istoselida-poy-tha-anavathmisei













 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com