Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

ΔΗΛΩΣΗ Γ.Γ. ΑΝ.ΕΛ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ Χ.Α.


Στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου διεξάγεται η δίκη της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν την Πέμπτη (07/05) οι ΑΝΕΛ, εκπροσωπούμενοι από το Γενικό Γραμματέα Γιάννη Μοίρα, καθώς και μέλη του Κινήματος.
Μιλώντας σε εκπροσώπους Μέσων Ενημέρωσης ο Γραμματέας των Ανεξάρτητων Ελλήνων προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Από αναβολή σε αναβολή... Η δίκη πρέπει να γίνει και οι νεοναζί θα πρέπει να δώσουν λόγο στη Δικαιοσύνη για τις εγκληματικές τους πράξεις. Ως προς τον χώρο διεξαγωγής της δίκης, η έδρα σήμερα ήταν σαφής, Η απόφαση βρίσκεται στα χέρια του αρμόδιου υπουργού και θα πρέπει να δώσει μια λύση άμεσα».
Απαντώντας σε ερώτηση για επεισόδια τα οποία έλαβαν τόπο εκ νέου, ο Γ. Μοίρας επεσήμανε τα εξής:
«Είναι γνωστά τα κίνητρα και η συμπεριφορά των νεοναζί, οι οποίοι διέθεταν και διαθέτουν ισχυρούς πυρήνες στην συγκεκριμένη περιοχή της Β' Πειραιά. Υπάρχει, βεβαίως και όλη αυτή η συναισθηματική φόρτιση, το φορτίο, για το γεγονός ότι 1,5 χιλιόμετρο από το σημείο που βρισκόμαστε σήμερα, δολοφονήθηκε άνανδρα και άδικα ο Παύλος Φύσσας, αλλά βεβαίως και οι Αιγύπτιοι ψαράδες δέχτηκαν επίθεση, οι αφισοκολλητές του ΠΑΜΕ και ούτω κάθε εξής. Ήταν αναμενόμενο να υπάρχουν εντάσεις και πρόκληση επεισοδίων στο συγκεκριμένο αυτό τόπο. Αυτός είναι και ένας επιπρόσθετος λόγος που επιβάλλεται άμεσα η μεταφορά της δίκης σε άλλο χώρο και συγκεκριμένα στο Εφετείο Αθηνών που προσφέρεται».
Τέλος, σε ερώτηση για το αν προτίθεται να συνδράμει πολιτικά τις προσπάθειες να μεταφερθεί αλλού η δίκη και να ξεκινήσει κανονικά η διαδικασία, ο γραμματέας του Κινήματος απάντησε:
«Η πολιτική παρουσία μας εδώ σήμερα, αντικατοπτρίζει το αίτημα για μεταφορά της δίκης σε άλλο χώρο και επίσπευση όλης της διαδικασίας».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com