Σάββατο 9 Μαΐου 2015

BINTEO--ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ: “ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΚΕ” ...



Ποικίλα σχόλια για την στάση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στα θέματα της Χρυσής Αυγής, καθώς αρνήθηκε να καταγγείλει πολιτικά την επίθεση του Γιάννη Λαγού στη Λιάνα Κανέλλη.
Αμέσως μετά το επεισόδιο, η Β. Κατριβάνου μετέβη στη Διάσκεψη των Προέδρων, που εκείνη την ώρα συνεδρίαζε, για να καταγγείλει το επεισόδιο. Άμεση ήταν η αντίδραση των εκπροσώπων της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΚΚΕ και του Ποταμιού που ζήτησαν να υπάρξει πολιτική καταγγελία, σύμφωνα με σχετικό άρθρο που διαβάσαμε.
Όπως αναφέρει το άρθρο την ώρα εκείνη  η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Νίκος Νικολόπουλος έμειναν απαθείς… Η Πρόεδρος της Βουλής περιορίστηκε να προτείνει να συζητηθεί το θέμα στην Επιτροπή Δεοντολογίας.
Τα κόμματα αντέδρασαν έντονα και ζήτησαν να ληφθεί απόφαση με ψηφοφορία με το ΚΚΕ μάλιστα να αποχωρεί από την αίθουσα επειδή η Πρόεδρος αρνήθηκε.
Τελικά, μετά από την επιμονή της κ. Κωνσταντοπούλου, με τον Ν. Νικολόπουλο να αβαντάρει τη θέση της, το θέμα έκλεισε για την Πρόεδρο και θα το εξετάσει σε προσεχή συνεδρίαση η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.
Πριν όμως το κλείσει και με αφορμή τις σφοδρές αντιδράσεις των κομμάτων της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η Πρόεδρος της Βουλής απάντησε με σφοδρότητα κατά του ΚΚΕ, κάνοντας λόγο για αμετανόητη σπέκουλα από την πλευρά του ΚΚΕ σημειώνοντας πως δεν τιμά το ΚΚΕ να καταγγέλλει αβάσιμα την Πρόεδρο της Βουλής.
Άμεση ήταν η απάντηση της βουλευτού του ΚΚΕ, Διαμάντω Μανωλάκου, η οποία αμέσως τη απάντησε πως “σας πονάει που το ΚΚΕ σας αποκαλύπτει. Καλύπτετε ως πρόεδρος της Βουλής την τραμπούκικη συμπεριφορά τους”. Αξίζει να σημειωθεί ότι αρχικά δεν την αποκάλεσε Πρόεδρο της Βουλής, αλλά πρόεδρο της Χρυσής Αυγής.
Εκείνη ακριβώς τη στιγμή αίσθηση προκάλεσε και η φράση της αντιπροέδρου της Βουλής, Δέσποινας Χαραλαμπίδου που απευθυνόμενη στη Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε: “όπως διατάξατε στη Διάσκεψη των Προέδρων θα συγκληθεί η Επιτροπή και θα κληθούν και οι δύο βουλευτές να δώσουν εξηγήσεις.

                                       





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com