Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Αρχιλοχίας έσωσε τη ζωή ποδοσφαιριστή!...


Ένας αρχιλοχίας έσωσε τη ζωή ενός ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, , “το Σάββατο 28/3/2015 και κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα για το πρωτάθλημα της Α΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Καστοριάς, μεταξύ των ομάδων ΠΑΟΚ Κωσταραζίου και ΠΑΟ Καλοχωρίου, σε μια άτυχη στιγμή του αγώνα ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Κωσταραζίου Δ.Τ. συγκρούστηκε στον αέρα κεφάλι με κεφάλι με αντίπαλο του, με συνέπεια να του γυρίσει η γλώσσα και να σωριαστεί ακαριαία αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο.
 
Άμεση και καταλυτική ήταν η αντίδραση του συμπαίκτη του Αλχία Βλαχόπουλου Θεοδώρου, ο οποίος του επανέφερε τη γλώσσα και του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες, σώζοντάς του τη ζωή. Στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής διεκομίσθη, από το ΕΚΑΒ, στο νοσοκομείο Καστοριάς, όπου ευτυχώς όλα πήγαν καλά και ο ποδοσφαιριστής επέστρεψε σπίτι του”.
 
Η περιγραφείσα ως άνω ενέργεια του συναδέλφου μας ποδοσφαιριστή αποδεικνύει για ακόμη μία φορά ότι οι Έλληνες στρατιωτικοί παραμένουν πιστοί σε αξίες και ιδανικά παρά τις δυσκολίες στις οποίες έχουν περιέλθει, προστρέχουν δε και προσφέρουν απλόχερα τη βοήθειά τους στους συμπολίτες τους οποτεδήποτε κληθούν ή και αυτοβούλως.
 
Η ΠΟΕΣ σε έγγραφό της προς τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο του προτείνει να εξετάσει “το ενδεχόμενο αποδόσεως στον Αλχία Βλαχόπουλο Θεόδωρο της ηθικής αμοιβής του επαίνου ή της ευφήμου μνείας”
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com