Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Τι συζήτησαν ο A.Τσίπρας με τους ανώτατους δικαστές ...


Μέτρα που θα αποσκοπούν στην επιτάχυνση της απονομής δικαιοσύνης και την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των πολιτών στο θεσμό της Δικαιοσύνης τέθηκαν επί τάπητος στη συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός με τους προέδρους των Ανώτατων Δικαστηρίων.
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Τσίπρας δεσμεύθηκε για ενίσχυση τόσο σε προσωπικό όσο και σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό, υπογραμμίζοντας ότι βασική προϋπόθεση είναι ο ουσιαστικός διάλογος μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων.
Οι δύο πλευρές εμφανίστηκαν να συμφωνούν στον αμοιβαίο σεβασμό των διακριτών ρόλων, όπως ορίζονται από το Σύνταγμα για τη διάκριση εξουσιών.
Υπενθυμίζεται ότι στη συνάντηση συμμετείχαν οι πρόεδροι του Αρείου Πάγου Αθανάσιος Κουτρομάνος, του Ελεγκτικού Συνεδρίου Νικόλαος Αγγελάρας, του Συμβουλίου της Επικρατείας Σωτήριος Ρίζος καθώς και η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com