Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Ο ΑΔΩΝΙΣ, Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΤΑ «ΚΑΦΕΔΑΚΙΑ» ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ ...


Όταν δυο... γίγαντες της πολιτικής συναντώνται μέσα στη Βουλή, προφανώς και θα συζητούν βαρυσήμαντα θέματα της εσωτερικής πολιτικής ατζέντας. Η φωτογραφία από τη χθεσινή συνεδρίαση (6/04/2015) της Βουλής μιλάει από μόνη της. Άδωνις και Λοβέρδος κάνουν πολύ παρέα τελευταία αφού είναι προφανές ότι τα κόμματα που εκπροσωπούν έχουν κοινή μοίρα... 

Ο φωτογραφικός φακός τους «συνέλαβε» χθες (6/04/2015) κατά τη διάρκεια της πρότασης για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής που θα διερευνήσει τις συνθήκες υπαγωγής της χώρας στα μνημόνια, να κάθονται δίπλα – δίπλα στα έδρανα του κοινοβουλίου να έχουν ολιγόλεπτη συζήτηση.
Δεν τους «συνέλαβε» όμως κανένας φακός στις άλλες συζητήσεις που είχαν με παρέα τεσσάρων δημοσιογράφων σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.
Ένα «μαρτυριάρικο» πουλάκι έλεγε στο Newsbomb ότι οι πρώην υπουργοί της συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου έπιναν το καφεδάκι τους με στελέχη και διευθυντές καναλιών και εφημερίδων.
Συγκεντρώθηκαν στο lobby 5άστερου ξενοδοχείου που βρίσκεται πολύ κοντά στη Βουλή, ακόμα πιο κοντά στον ΔΟΛ και το οποίο διαθέτει εκλεκτές ποικιλίες καφέ.
Μάλιστα η κουβέντα που είχαν οι δύο βουλευτές – τηλεοπτικοί αστέρες- περιστράφηκε γύρω από την πρωτοβουλία της κυβέρνησης να πληρώσουν τα ΜΜΕ στο κράτος τις προβλεπόμενες από το νόμο εισφορές. Ξέρετε, αυτές για τις οποίες αμφότεροι έκαναν τα... στραβά μάτια, κόβοντας την ίδια ώρα μισθούς και συντάξεις για να απολαμβάνουν τα... μεγαλεία τους οι διαπλεκόμενοι καναλάρχες...
Μα, τόσο μεγάλη «καούρα» έχουν οι δυο πρώην υπουργοί της κυβέρνησης για την τύχη των ελληνικών καναλιών και των ιδιοκτητών τους; Τέτοιο ενδιαφέρον; Τι φοβούνται; Μήπως, τελικά, χάσουν το... στασίδι τους στα τηλεοπτικά παράθυρα;
Βέβαια, το μεγάλο ερώτημα που προκύπτει και που θα πρέπει να μας το απαντήσουν, δεν είναι άλλο από το πώς ακριβώς οι συγκεκριμένοι πρώην και απόλυτα αποτυχημένοι υπουργοί, μπορούν να βοηθήσουν τους καναλάρχες να μην πληρώσουν τα οφειλόμενα...
Όπως και να' χει οι πληροφορίες λένε πως καταστρώθηκε συγκεκριμένο σχέδιο ολομέτωπης επίθεσης κατά της κυβέρνησης προκειμένου να καμφθεί η αποφασιστικότητα του οικονομικού επιτελείου να εφαρμόσει τους νόμους.
Και νομίζουν, τώρα, ο Αδωνις που όποια πέτρα και αν σηκώσεις από κάτω θα τον βρεις και ο Λοβέρδος που δεν μπορεί να ξεχάσει τις κακές... συνήθειες του παρελθόντος, ότι θα διαδραματίσουν σοβαρό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις. Αρνούνται να αποδεχτούν ότι αποτελούν... παρελθόν, μαζί με τα κόμματα της διαπλοκής και των μνημονίων και πως ο ελληνικός λαός τους έχει πλέον διαγράψει οριστικά και αμετάκλητα.
Οσο για τους καναλάρχες, αν στηρίζονται στον Αδωνι και τον Λοβέρδο, τότε αντιλαμβάνεστε το μέγεθος της απόγνωσης στην οποία έχουν περιέλθει.
Ας το καταλάβουν μια και για πάντα. Και τα χρέη τους θα πληρώσουν και τα θαλασσοδάνεια θα κληθούν να αποπληρώσουν και το χέρι τους –βαθειά- στην τσέπη θα βάλουν, αν θέλουν να παραμείνουν στην ιδιοκτησία των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών.
Υποτακτικοί πολιτικοί, ώστε να τους εκλιπαρούν και να θυσιάζουν για «πάρτι» τους τον ελληνικό λαό, δεν υπάρχουν στην κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου.
Υ.Γ. Παρεμπιπτόντως η συνάντηση έγινε το Σάββατο του Λαζάρου... Δεν μάθαμε αν στο τέλος είπαν και τα κάλαντα, τα λαζαρικά...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com