Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Καταβάλλονται τα οικογενειακά επιδόματα ΟΓΑ σε 693.000 νοικοκυριά ...


693.299 οικογένειες, θα πάρουν σήμερα τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ. Όπως αποφασίστηκε, από την διοίκηση, θα πληρωθεί κανονικά η δόση του πρώτου τριμήνου του 2015 των οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ. Το ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων και το ειδικό επίδομα τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών,  όπως διαμορφώνονται, με βάση τα στοιχεία των αιτήσεων του σχετικού εντύπου Α21, του έτους 2014. Σε ανακοίνωση της διοίκησης του ΟΓΑ, αναφέρεται πως η πληρωμή αφορά 693.299 δικαιούχους και η δαπάνη ανέρχεται συνολικά, στο ποσό των 139.689.207,02 ευρώ. Μετά από σχετική εντολή της αναπληρώτριας υπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων Θεανώς Φωτίου, η προκαταβολή των οικογενειακών επιδομάτων γίνεται εφέτος νωρίτερα.
Ο διοικητής του ΟΓΑ, Ξενοφών Βεργίνης  δηλώνει πως, ο έλεγχος των  τροποποιημένων αιτήσεων Α21 συνεχίζεται και οι ενδιαφερόμενοι, για όσες εγκριθούν, θα ενημερωθούν για την ακριβή ημερομηνία πληρωμής με νεότερη ανακοίνωση. Τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ, καταβάλλονται ανά τρίμηνο και η προκαταβολή δίνεται μετά την επεξεργασία των στοιχείων του προηγούμενου έτους, τα οποία περιλαμβάνονται στην αίτηση Α21.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com