Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Βόμβα Δραγασάκη: Yπάρχει πρόβλημα ρευστότητας αν δεν βρεθεί άμεσα λύση...


Ένα διαπραγματευτικό τέλμα περιέγραψε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης μιλώντας για οικονομική ασφυξία, αλλά και για ασφυκτική πίεση των εταίρων που δεν αφήνουν περιθώρια στην κυβέρνηση ούτε να κυβερνήσει.
Ενόψει της σημερινής κρίσιμης Συνόδου και κυρίως της συνάντησης του Πρωθυπουργού με Μέρκελ, Ολαντ, Τουσκ, Γιούνκερ και Ντράγκι ο κ. Δραγασάκης πάντως δήλωσε αισιόδοξος εξέφρασε την ελπίδα ότι θα είναι θετικό το αποτέλεσμα και πως θα γίνει εξειδίκευση της συμφωνίας για να προχωρήσουν τα πράγματα.
Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό,αναφερόμενος ειδικά στο θέμα της ρευστότητας ο Γιάννης Δραγασάκης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι “θα υπάρξει πρόβλημα εάν δεν εξασφαλιστεί πως όλοι οι θεσμοί και οι φορείς δεν παίξουν το ρόλο τους”.
Μάλιστα περιέγραψε έναν επικοινωνιακό πόλεμο αναφέροντας πως “αντί να εξειδικεύσουν τη συμφωνία άρχισαν τον επικοινωνιακό πόλεμο. Και αν μέναμε εκεί δεν θα υπήρχε πρόβλημα, όμως άρχισε μια προσπάθεια χρηματοπιστωτικής ασφυξίας με την ελπίδα πως θα υπαναχωρούσαμε όπως και οι προηγούμενοι από εμάς”
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είπε μάλιστα σε ό,τι αφορά στη ρήξη με τα τεχνικά κλιμάκια:
“Ας μας αφήσουν να προχωρήσουμε σε νόμους και να τους αξιολογήσουν. Δεν αφήνουν την κυβέρνηση να κυβερνήσει. Από τη μία δεν μας δίνουν τα χρήματα, από την άλλη δεν μας αφήνουν να νομοθετήσουμε για να μαζέψουμε χρήματα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com