Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

"Διαφωνώ με την τοποθέτηση Φίλη για τη ΧΑ - Εγώ δεν είμαι πρόβατο όπως είστε εσείς» ...





VS.

Σφοδρή αντιπαράθεση ξέσπασε στον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής του Mega ανάμεσα στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή και της ΝΔ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.
Όλα ξεκίνησαν όταν η κ. Μακρή ανέφερε ότι διαφωνεί με την τοποθέτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Φίλη, ο οποίος στη Βουλή ανακοίνωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ουσιαστικά διαφωνεί με την τακτική της Ζωής Κωνσταντοπούλου για την ονομαστική ψηφοφορία μετά από αίτημα τoυ Λαϊκού Συνδέσμου.
Μιλώντας στο Mega η κ. Μακρή είπε πως δεν συμφωνεί με την τοποθέτηση του κ. Φίλη, ενώ η κ. Ασημακοπούλου τη ρωτούσε επίμονα με τι ακριβώς διαφωνεί.
Η συζήτηση ξέφυγε και οι τόνοι ανέβηκαν με την κ. Μακρή να λέει ότι η κ. Ασημακoπούλου είναι συνέταιρος με τη Χρυσή Αυγή. «Ξέρεις σε ποια μιλάς;» είπε η κ. Ασημακοπούλου για να πάρει την απάντηση: «Εγώ δεν είμαι πρόβατο όπως είστε εσείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com