Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ:"Οι καραγκιόζηδες των ΑΝΕΛ θίασος από σαλταρισμένους, ψεκασμένους, συνωμοσιολάγνους" !!!


Σφοδρή επίθεση στους Ανεξάρτητους Ελληνες και την κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρώην βουλευτής και συγγραφέας, Πέτρος Τατσόπουλος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού του στο facebook.
Μεταξύ άλλων, ο κ. Τατσόπουλος ζήτησε και συγγνώμη προς τους φίλους του, καθώς «δεν πίστευα ποτέ ότι αυτοί οι καραγκιόζηδες, που μόλις και μετά βίας μπήκαν στο κοινοβούλιο, θα καταφέρουν να επιβάλλουν λάου-λάου την πολιτική τους ατζέντα». Μάλιστα, χαρακτήρισε την κυβέρνηση «ο Θεός να την κάνει αριστερή κυβέρνηση».
«Οφείλω μια δημόσια συγγνώμη. Θεωρούσα πάντοτε τους Ανεξάρτητους ΄Ελληνες ως ένα θίασο από σαλταρισμένους, ψεκασμένους, συνωμοσιολάγνους, ομοφοβικούς, ξενοφοβικούς, μικρόνοες ελληναράδες που μπορεί -εν εσχάτη ανάγκη, βρε αδερφέ- να τους χρησιμοποιήσει μια ο Θεός-Να-Την-Κάνει αριστερή κυβέρνηση για να αποσπάσει τη Δεδηλωμένη στη Βουλή», έγραψε ο πρώην βουλευτής.
«Δεν πίστευα ποτέ ότι αυτοί οι καραγκιόζηδες, που μόλις και μετά βίας μπήκαν στο κοινοβούλιο, θα καταφέρουν να επιβάλλουν λάου-λάου την πολιτική τους ατζέντα. Συμπέρασμα; Ποτέ μην υποτιμάς τους κρετίνους. Και στο μεταφυσικό ερώτημα, ποιός είναι ΠΙΟ κρετίνος, εκείνος που ΕΙΝΑΙ κρετίνος ή εκείνος που ΥΠΟΤΙΜΑ τους κρετίνους, έχω ήδη έτοιμη την απάντηση. Μια απάντηση μελαγχολική», πρόσθεσε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com