Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ...


ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

Αιχμές για τη λειτουργία της Βουλής που δεν αφορούν τη Πρόεδρο Ζωή Κωνσταντοπούλου, άφησε ο Αλέξης Μητρόπουλος, ενώ εμφανίστηκε μετανιωμένος που ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να μην τον υπουργοποιήσει.
«Εκ των υστέρων μετανόησα που ζήτησα από τον πρωθυπουργό να μη με συμπεριλάβει στο υπουργικό σχήμα. Στη διαπραγμάτευση χρειάζονται καταρτισμένοι νομικοί, διότι οι δανειστές επιχειρούν να παγιδεύσουν την κυβέρνηση» δήλωσε στον ΒΗΜΑ 99.5 την Πέμπτη 19/3 ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος. Παράλληλα, είπε για τη χθεσινή 18/3 συνεδρίαση της Βουλής ότι «δεν ήταν η καλύτερη εικόνα αυτή που παρουσιάστηκε χθες» σημείωσε,  ωστόσο, ο κ. Μητρόπουλος υποστήριξε ότι δεν είχε ευθύνη η Πρόεδρος της Βουλής.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com