Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Ο Υπουργόs κ.Γ.Κατρούγκαλος κατέθεσε αγωγή κατά του "Βήματος" ...


Ο Γιώργος Κατρούγκαλος κατέθεσε αγωγή κατά της εφημερίδας «Το Βήμα».
Ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης είχε προειδοποιήσει ότι θα κινούνταν νομικά στην περίπτωση που η εφημερίδα δεν ζητούσε συγγνώμη, για όσα δημοσίευσε περί προμήθειας 12% από απολυμένους δημοσίους υπαλλήλους που επαναπροσλαμβάνονταν.
Ο κ. Κατρούγκαλος, με την αγωγή του, ζητά από τον εκδότη Σταύρο Ψυχάρη, το διευθυντή Αντώνη Καρακούση και το συντάκτη του άρθρου Βασίλη Χιώτη, συνολικά 500.000 ευρώ, τα οποία και θα προσφέρει στο ΚΕΘΕΑ.
Επίσης, όσον αφορά την αγωγή κατά της γερμανικής εφημερίδας «Bild», σύμφωνα με συνεργάτες του, δεν έχει κατατεθεί ακόμη, καθώς η εφημερίδα έχει δηλώσει την πρόθεση να επανορθώσει το δημοσίευμά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com