Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Ξεκίνησε με κακά μαντάτα για την Ελλάδα η συνεδρίαση του Brussels Group!!! Οι Ελληνικές προτάσεις δεν γίνονται αποδεκτές ...


Η συνεδρίαση του Brussels Group ξεκίνησε και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αρνητική θέση των Ευρωπαίων αξιωματούχων έναντι της ελληνικής λίστας μεταρρυθμίσεων.
Σύμφωνα μάλιστα με καθεστωτικά μέσα οι ελληνικές προτάσεις δεν γίνονται αποδεκτές ούτε καν στη βάση τους, πόσο μάλλον στις λεπτομέρειες.
Τα μαύρα μαντάτα είχαν φτάσει στο Μαξίμου από αργά χθες το βράδυ μετά την τριπλή υποβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από τον οίκο Fitch.
Μάλιστα στην αναφορά του ο διεθνής οίκος δικαιολογούσε τα σενάρια για εσωτερική στάση πληρωμών στην Ελλάδα αλλά και επανέφερε τις συζητήσεις για capital controls, δηλαδή για μέτρα ελέγχου κεφαλαίων στις ελληνικές τράπεζες.
Πιθανότατα αυτά να εξηγούν γιατί τόσο ο Βαρουφάκης όσο και ο Τσακαλώτος επαναλάμβανα τη λέξη ρήξη, ξέροντας τις διαστάσεις του θέματος που ανοίγουν.




















http://www.makeleio.gr/?p=308242

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com