Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

ΕΠΑΦΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ,ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ...


Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται από χθες, Παρασκευή (28/032015) ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, προκειμένου να εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Παλιγγενεσίας.
Ο κ. Καμμένος θα παραστεί στην επίσημη τελετή, κατά την οποία θα δοθεί το όνομα του μακαριστού αρχιεπισκόπου Αμερικής Ιακώβου σε τμήμα της 33ης οδού (μεταξύ Ντίτμαρς Μπούλεβαρντ και 23ης λεωφόρου) στην Αστόρια, όπου βρίσκεται η ελληνορθόδοξη εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης.
Στη συνέχεια, σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα μιλήσει στο συνέδριο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αμερικής και το βράδυ θα τιμηθεί από την Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση που πραγματοποιείται σε ξενοδοχείο του Μανχάταν, παραμονή της ελληνικής παρέλασης στην 5η λεωφόρο.
Στην εκδήλωση μετά δείπνου θα τιμηθούν επίσης οι φετινοί τελετάρχες της παρέλασης, που είναι ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο και οι Ελληνοαμερικανοί επιχειρηματίες Τζον Κάλαμος και το ζεύγος Ελένη και Γιάννη Ψαρά.
Την Κυριακή το πρωί, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην πανηγυρική δοξολογία για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας στο Μανχάταν, χοροστατούντος του αρχιεπισκόπου Αμερικής Δημητρίου.
Στη συνέχεια, μαζί με τους τελετάρχες, Αμερικανούς γερουσιαστές και βουλευτές, αξιωματούχους των δημοτικών και πολιτειακών Αρχών της Νέας Υόρκης και στελέχη της Ομογένειας, θα παρελάσει μέχρι την εξέδρα των επισήμων, απ' όπου θα παρακολουθήσει τους χιλιάδες παρελαύνοντες των ομογενειακών συλλόγων, ομοσπονδιών, κοινοτήτων, οργανώσεων και εταιρειών.
Τη Δευτέρα το πρωί, ο κ. Καμμένος θα συναντηθεί με την ηγεσία της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής (AJC) και μετά με τον αρχιεπίσκοπο Δημήτριο.
Με την ευκαιρία της επίσκεψής του στην αμερικανική μεγαλούπολη, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με Αμερικανούς αξιωματούχους και με στελέχη της ελληνοαμερικανικής κοινότητας.

Ο κ. Καμμένος θα επισκεφθεί ξανά τις ΗΠΑ για τη συνάντησή του με τον Αμερικανό ομόλογό του Άστον Κάρτερ, στις 21 Μαΐου, στην Ουάσιγκτον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com