Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Ακόμα να διαψεύσει ο κύριος Θεοδωράκης τα δημοσιεύματα φίλων του που τον «δίνουν» για το Protagon; ...


Έντρομο λοιπόν το «Ποτάμι» έβγαλε την ανακοίνωση με την οποία υποστηρίζει οτι ο Θεοδωράκης έχει πουλήσει τις μετοχές του στο Protagon από την άνοιξη του 2014! Δυστυχώς, μέσα στενών του συνεργατων υποστηρίζουν ότι ο Θεοδωράκης κατείχε τις μετοχές έστω και πριν από λίγες ημέρες…

Και μάλιστα ετοιμαζόταν να τις μοσχοπουλησει, έναν χρόνο μετά την υποτιθέμενη «απόσυρση» του:

Όλα αυτά τα έχουμε αποκαλύψει από εχθές. Και όμως ακόμα ο κύριος Θεοδωράκης δεν έχει διαψεύσει τα εν λόγω δημοσιεύματα που στην ουσία τον βαπτίζουν «απατεώνα».
Μα επειδή μιλάμε για ενημερωτική ιστοσελίδα, ειναι τόσο απλό να αποδείξει ο κύριος Θεοδωράκης ότι οι φίλοι του τον… διαβάλουν!
Ας δώσει στην δημοσιότητα την απόδειξη απόδοσης στην εφορία του αναλογούντως ποσού από την εκχώρηση των μετοχών. Δεν μπορεί κοτζαμ Θεοδωράκης να είναι φοροαπατεώνας, έτσι; Τι θα έλεγε ο Σουλτς…
Εκτός εάν δεν έχει πουλήσει, η ιστοσελίδα ειναι ακόμα στο όνομα του, οπότε θα μιλάμε για κακουργηματική απάτη ψευδούς πόθεν έσχες.
Νομίζουμε ότι την Δευτέρα έρχεται η ωρα της απάντησης.

  
 olympiada
http://www.analystsforchange.org/2015/03/protagon.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com