Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

«Ο Α. Σαμαράς προτίμησε την πράσινη ντουντούκα Μαρία Σπυράκη και την αριστερή ντουντούκα το Βασίλη Οικονόμου και άφησε έξω αγωνιστές της ΝΔ» !!!!!


«Ο Α. Σαμαράς προτίμησε την πράσινη ντουντούκα Μαρία Σπυράκη και την αριστερή ντουντούκα το Βασίλη Οικονόμου και άφησε έξω αγωνιστές της ΝΔ» δήλωσε πριν από λίγο το ιστορικό στέλεχος της λαϊκής Δεξιάς Π.Ψωμιάδης.


O Π.Ψωμιάδης,στέλεχος εκ της "καρδιάς" της ΝΔ που εκπροσωπεί τον παραδοσιακό αγνό ψηφοφόρο της παράταξης, κατακεραύνωσε σήμερα τον Α.Σαμαρά για την αλλοίωση που έφερε στο κόμμα εισάγοντας μέσα του ανθρώπους που για χρόνια το πολεμούσαν.


Καταπέλτης κατά του Αντώνη Σαμαρά και της ηγετικής ομάδας της ΝΔ σε δηλώσεις του στα Παραπολιτικά 90,1 το πρώην στέλεχος του κόμματος και επικεφαλής του κόμματος «Πατρίδα» Παναγιώτης Ψωμιάδης.


«Τι δουλειά έχει αυτή που κυνήγησε τον Καραμανλή τον Σαμαρά και εμένα στο κόμμα», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε «δεν έχουν καταλάβει κάποιοι δίπλα στο Σαμαρά έχουν χάσει, πρόκειται για πολιτικά ζόμπι που έχουν την καρέκλα ιδεολογία» . «Ο Ελληνικός λαός ψήφισε τη μισή ελπίδα από την ολόκληρη απελπισία».


Ο κ. Ψωμιάδης επιτέθηκε και στους στενούς συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά τονίζοντας: “Άκουγα τον Σταμάτη, τι βγήκε να υπερασπιστεί; την πολιτική της εξαθλίωσης πως θα κερδίσει εκλογές η ΝΔ με τον Μουρούτη ή τον Λαζαρίδη»…


Η ηγεσία του Α.Σαμαρά έχει κατορθώσει να διχάσει την παράταξη, οι ψηφοφόροι της φυλορρούν σε κόμματα που φαίνονται ότι είναι διατεθιμένα να τους εκπροσωπήσουν καλύτερα και εντιμότερα όπως ο Λαϊκός Σύνδεσμος-X.A.,οι ΑΝΕΛ, και τώρα η "Πατρίδα" του Π.Ψωμιάδη.


Δεν είναι τυχαίος ο δημοσκοπικός "γκρεμός" στον οποίο βρίσκεται η παράταξη μετά τις εκλογές. Δεν αποδέχεται τις κινήσεις Α.Σαμαρά ούτε ένα μεγάλο μέρος αυτών που τον ψήφισαν κατόπιν πολιτικών εκβιασμών και εκφοβισμών. Η ΝΔ αυτή τη στιγμή δημοσκοπικά βρίσκεται στο "Αστρονομικό"...17%!


Ο Π.Ψωμιάδης είναι γνωστό ότι είναι θαυμαστής του Κ.Καραμανλή του νεώτερου. Είναι φανερό ότι ο ιστορικός ηγέτης της ΝΔ ή κάποιος που θα τύγχανε της διαδοχής του θα μπορούσε να ενοποιήσει πάλι το κόμμα και να το επαναφέρει εκεί που του αρμόζει.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com