Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

ΦΩΤΟ & βιντεο--Αποφυλακίστηκε ο Χρήστος Παππάς ...

Δείτε φωτορεπορτάζ έξω από τις φυλακές Κορυδαλλου...

Λίγες ημέρες μετά την αποφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου και του Γιάννη Λαγού, αποφυλακίστηκε μετά από 18 μήνες προφυλάκισης ο «υπαρχηγός» της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς.

Εξερχόμενος των φυλακών Κορυδαλλού ο κ. Παππάς τόνισε ότι «η Χρυσή Αυγή θα νικήσει», κάνοντας λόγο για επικείμενη δικαίωση.

Το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, που διατάσσει την αποφυλάκιση του βουλευτή και στενού συνεργάτη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, του επέβαλε τους εξής περιοριστικούς όρους: απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, παράδοση διαβατηρίου, διανυκτέρευση στην οικία του, απαγόρευση μετακίνησης με πλωτά και εναέρια μέσα, εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, ενώ προβλέπεται και ο όρος να κινείται μόνον εντός Αττικής.

Δείτε φωτογραφίες από την αποφυλάκιση











                          

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος

 














http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/804643/apofulakistike-o-hristos-pappas/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com